АРЕА 51

Go down

АРЕА 51

Писане  Zdenek on Нед 03 Фев 2008, 17:33

Аrea 51, Езерото на младоженците (Groom Lake), Страната на сънищата (Dreamland)...

Това са наименованята на военната база на САЩ в Невада, която е толкова секретна, че даже я няма на картите. За изследователите на НЛО това е мястото от където се осъществяват контактите с извънземните, където кацат техните летящи чинии, от където се използват технологии за контрол на мозъците, където кацат и излитат невидими хеликоптери и самолети...

Има и специалисти, които твърдят, че тези технологии са направени от човека или са резултат на таен договор между правителството на САЩ и извънземните. По тези проблеми се обърнахме към бившия регионален директор на гражданското разузнаване и специалист по Area 51 Норио Хаякава в Калифорния:

"Изучавам Area 51 над 30 години. Още през 1964г. бях впечатлен от т.нар. инцидент Сокоро в щата Ню Мексоко, когато военен патрул забеляза летяща чиния, кацнала до едно малко градче. След като свърших училище в Йокохама заминах за САЩ. Избрах Ню Мексико и започнах да събирам информация за НЛО. По едно време допуснах и вероятността, че правителството на САЩ има "връзка" със ставащото след 1947г. и с онова, което се беше "разбило" в Ню Мексико. Започнах да проучвам възможността, че специални служби на САЩ правят ехперименти с НЛО.

За мен това е извън съмнение. САЩ правят експерименти от много години. След Втората световна война стотици немски специалисти, инженери и шпиони се пренесоха в САЩ. Те станаха гръбнака на американската космическа програма, която прерастна в НАСА. Някои от тези специалисти заминаха за далечни зони, като Area 51, в Невада. В Ares 51 или Dreamland според мен американците, изпробват летящи чинии от много години. В началото Area 51 беше малък. Но сега в него има над 1000 сгради, над 2500 работници като всичко това се контролира от Lockheed Corporation. Вероятно цялата програма е ръководена от т.нар. световен елит по пътя към установяването на Новия Световен ред (New World Order). Специалистите като мен са убедени, че тази група глобалисти се опитват да използват изкуствени заплахи отвън - война, природни катастрофи, изкуствени кризи. На цялото човечество трябва да бъдат промити мозъците, за да повярва в извънземната опасност.

Area 51 играе важна роля в тези планове. Тя е известен като Groom Lake или Dreamland. Трудно е да бъдат разграничени наименованията, тъй като комплексите на езерото са част от Area 51, който заедно с комплексите на Area 4 (Site 4) - в подножието на планината Papoose, е част от Dreamland. Всичко това се намира в североизточния край на Невада но няма нищо общо с районите за ядрени опити. В пълна секретност се изпробват няколко вида летящи чинии с циркулиращи крила, включително метална чиния с дискообразна форма. Районът се намира на около 125 мили северозападно от Лас Вегас, в Невада. Dreamland, според мен, в бъдеще ще бъде центъра на сателитна система за свръзка която ще централизира цялата глобална световна компютърна система. Не изключвам и възможността от супер компютърна станция, излъчваща холограмни картини в атмосферата, за да бъде контролиран начина на мислене на населението на земята по едно и също време. Друга секретна програма HAARP, която се тества в Гакона - Аляска, превръща част от йоносферата в рефлектиращ прожекционен екран. HAARP трябва(ше?) да бъде въведена през 1998г.
Между другото се забелязва нещо странно за 1998г. Това е годината на тройното 666. Разделете 1998 на три и ще получите 666. Това е част от символите на сатанизма. 1998г. е също 50-та годишнина от създаването на Израел. Дали не е случайно? Някои специалисти считат, че световният елит, който контролира правителството на САЩ, може да инсценира "нашествие на извънземни". Това е възможно. Фалшива атака на пришълци през следващите години може да бъде "осъществена" за да бъде пуснат в ход първия етап от Новия Световен Ред. Последните филми "Пристигането" и "Денят на Независимостта" са част от започващото хипнотизиране с външната "опасност".

Не е тайна, че Лорънс Рокфелер (брат на Дейвид Рокфелер) финансира програмата НЛО - извънземни. Това е закономерно. Фондацията на Рокфелер в Северна Америка и Финансовият конгломерат на Ротшилд в Европа са съставна част от заговора на Билдербергите. Тяхната задача бе да установят Новия Световен Ред до 2002г. Необходима е тотална паника за да бъдат принудени хората да се откажат от своите основни права в полза на някаква глобална защитна система. В този сценарий важна роля играе "извънземната опасност". По наташните експерименти на програмата HAARP в Аляска могат да доведат през следващите 2 години до резки нарушения на климата на земята. Възможни са и експерименти за контрол на мозъка чрез използването на определени радиочестоти, насочени към части от световното население. Има голяма опасност хората да бъдат въвлечени в безпрецедентното манипулиране от т.нар. световен елит.

Във Вселената със сигурност няма да сме първите, които се борят с такава опасност. Нещата през следващите години ще имат бясна динамика. На хоризонта се задават нови опасности. Дали човечеството е готово за тях?"
avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

"Те" се обадиха

Писане  Zdenek on Нед 03 Фев 2008, 17:38

Сигнал от извънземни, отдалечени на 169 билиона километра от Земята, бил засечен от гигантската антена на най-големия радиотелескоп на Земята - "Аресибо" в Пуерто Рико. Посланието вероявтно идва от планета, обикаляща в орбита около звездата HD 119850. Излъчването било хванато и от радиотелескопа "Джорджъл Бенк" край Манчестър във Великобритания.

Няма съмнение, че сигналът действително долита от далечния Космос, а не е радиоемисия от източник на нашата планета, отразена от спътник на орбита. Така смята астрофизикът Джил Тартър, която ръководи програмата СЕТИ (съкратено от търсене на извънземен разум) в Маунтийн Вю, щата Калифорния, която търси следи от други цивилизации във Вселената. 55-годишната Тартър е един от най-големите ентусиасти в света и смята, че човечеството не е само в Космоса. Нейната идея бе заложената във филма "Контакт", в който астрофизикът бе пресъздадена от актрисата Джоди Фостър. Сюжетът на кинопроизведението вероятно е на път да се сбъдне тези дни след прихващането на сензационното излъчване.

Електромагнитните вълни, идващи от Космоса, се следят от 1939г. насам. Идеята за това е от 1899г., когато банкерът Дж. П. Морган предложил да се улавят космическите излъчвания с гигантска система от жици в Колорадо.

Аресибо "слухти" вече 14 години за сигнали от "братя по разум"
Първоначално учените решиха, че предполагаемите извънземни най-лесноще ни забележат, ако се обадим първи. От 1974г. насам най-малко 1100 звезди бяха "обстреляни" с радиополсания. Радиотелескопът в кратера Аресибо пусна мощен сигнал, в който бяха кодирани данни за Слънчевата система и за дезоксирибонуклеиновата киселина, която носи наследствена информация за хората. Телеграмата бе насочена към съзвездието Херкулес, което се намира на 25 000 светлинни години от нас (една светлинна година е разстоянието, което светлината изминава за една земна година). Ако "те" съществуват някъде там и отговарят, ще получим телеграмата им след 50 000 години.

Преди двадесетина години сондата "Вояджър" полетя към далечния Космос. Тя носи специална метална пластина, на която са изобразени жена и мъж, схема на Слънчевата система и мястото, на което се намира нашата планета. Освен това апаратът съдържа запис на звук от целувка, послание на президента Джими Картър и родопска песен в изпълнение на Валя Балканска. "Вояджър" успешно пресече границата на нашата система и в момента се намира на разстояние над 11 милиарда километра. Последните сигнали, които сондата прати към Земята през 1998г., прелетяха громното разстояние за 9 минути. Ако някога апаратът акустира край планетата, на която живеят братята по разум, те може да получат първото послание от човечеството.

Специалистите обаче установиха, че по-вероятно да открием следи от други интелигентни същества в Космоса, като прослушваме радиовълните, които те изпращат.

На 12 октомври 1992г., когато се навършиха 500г. от откриването на Америка от Колумб, бе даден старт на проекта "Феникс". На този ден точно в 15 часа Джил Тартър вдигна шалтера на радиотелескопа "Аресибо", алуминиевата антена на който има диаметър над 300м. В същия момет бе задействано ухото и на наземната станция в Голдстоун. Двете съоръжения започнаха да слухтят в комбиниран режим, за да установят дали в нашата глакатика - Млечен път, има и други като нас. Американската космическа агенция НАСА вложи 100 милиона долара в десетгодишната програма за сканиране на получаваните сигнали.

Специалистите, проучващи радиочестотите на Вселената, смятат, че най-вероятният диапазон, в който може да бъде прихванато послание от извънземни е честотата от 1000 до 10 000 MHz.

Астрономите си разделиха небето , за да систематизират търсенето. Лабораторията за реактивни двигатели в Пасадина, Калифорния, получи задача да сканира цялата небесна сфера. На разположение на учените там е радиотелескопът "Голдстоун", а така също станцията за следене на спътници в Тидбинбила, Австралия. Двете съоръжения трябва да проверят от 2 до 16 милиарда радиоканала. В тяхна помощ бяха задействани суперкомпютри, които трябва да извършат 100 милиарда операции в секунда, за да сортират честотите и засекат издирваната от тях, да усигурят необходимата мощност от електроенергия. Кибернетичните системи правят по 50 милиона проверки в секунда, сравнявайки получаваните сигнали, за да установят кои от тях са с изкуствен произход - сиреч пратени от интелигентни същества.

Други учени се захванаха с насочени издирвания и се съсредоточиха въху 1000 звезди на 80 светлинни години от нас, подобни на нашето Слънце, край които е вероятно да е възникнал живот и да се е издигнал до фаза на висш разум. Този отряд сканира по-малко радиоканали на по-ниските честоти от 1000 до 3000 MHz.

Мнозина учени тогава зададоха трудния въпрос, дали някой действително ни се обажда от Космоса.

Астрономът Франк Дрейк от университета на Калифорния в Санта Круз, който през 1960г. започна първата обоснована програма за радиоизследване, заяви пророчески преди седем години: "Очаквам да станем свидетели на контакт с чуждопланетен разум преди 2000г."

След като щатската администрация оряза средствата за СЕТИ през 1993г., миналата година бе започната нова програма. В нея бяха включени милиони компютри на хора от целия свят. Чрез специален софтуер те трябва да формират огромен електронен мозък, който да сортира получаваните сигнали от Космоса и да отдели от шумовете радиопосланието на извънземните.

До сега няколко пъти учени са затаявали дъх, смятайки, че най-накрая са открили послание от братя по разум. На 15 август 1977г. радиотелескоп в Охайо прихвана загадъчно излъчване, идващо от съзвездието Водолей. Тази радиоемисия не се повтори. През 1986г. от същата посока дойдоха други 40 сигнала, които бяха прихванати от съоръжение в Харвард, щата Масачузетс. Три години по-късно от съзвездие Дева пристигна сигнал, който жужеше в мултиканалния сектор, смятан за единствен обхват, използван от извънземните. Пак през 1989г. прозвуча отчетливо съобщение, за което учените отсякоха, че не може да е от естествен радиоизточник. Излъчвателят се намираше в съзвездието Касиопея, но внезапно млъкна и повече не бе засечен.

На 9 май 1977г. радиотелескопът в Паркс, Австралия прихвана необикновен сигнал. Според Франк Дрейк той приличал на информация от далечни разумни същества.

Основният проблем пред учените е факторът разстояние. Ако "Аресибо" е засекъл телеграма от извънземни и решат да й отговорят, посланието им ще бъде получено след много години на далечния космически адрес. Това означава, че разговорът с интелигентните събратя би се осъществил с огромни паузи, равняващи се на много поколения. По-лесно е ако "те" са много напред и направо ни дойдат на гости. Затова и мнозина смятат, че летящите чинии на космическите ни роднини постоянно ни навестяват.
avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

"Секретните" клипове

Писане  Zdenek on Нед 03 Фев 2008, 17:56

avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Зона 51 и на север от нея

Писане  Zdenek on Нед 03 Фев 2008, 18:15

Значи по принцип това трябва да е Зона 51


Но възниква въпроса защо американците ще позволят да бъде снимана най-секретната им база???? Там снимането е абсолютно забранено.... Според мен това е нарочно, защото всъщност това не е релната База 51 а друга база целяща да ни заблуди.... Но когато Влязох в Google Earth и намерих "Area 51", тръгнах малко по на север и забелязах това:


Оказва се че северно над База 51 има друга база която е ЦЕНЗУРИРАНА със зелени кръгове!!!

А дали Зона 51 не е само за прикритие на "Зона 52" hmmm
Незнам може и аз да греша но има нещо гнило в тази работа...
avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Ето и моята хипотеза по Въпроса

Писане  Zdenek on Нед 03 Фев 2008, 18:24

Ако беше тайна военна база в която укриват разбило се НЛО
просто щеше да бъде ТАЙНА военна база в която укриват разбило се НЛО и никой нямаше да знае за нея
само факта че такива подробности като естеството на главните им проекти се шири по интернет ми показва колко ИСТИНСКА е всъщност.

Има 3 вариянта:
1. Тези клипчета да са най-добрият монтаж правен Някога.
2. Да са станали някакви проблеми между Доктора правил Оутопсията и главния на Базата. Тогава доктора взима всички матеряли и прави с тях каквото иска (въпреки че ако е станало така ще го убият на момента и ако трябва ще спрът достъпа до Интернет на цялата планета за до предотвратят гледането на материала).
3. Или просто това е вярно и нарочно пускат тези "филми" за да си помислят хората че са Монтажи.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Но каквото и да говоря просто е малко вероятно в цялата Вселена да няма друга форма на Живот, независимо дали са някакви микроорганизми или по виша раса от нас.
Но въпроса е дали "те" са идвали на Земята???
avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: АРЕА 51

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите