Windows XP Professional x64 Edition

Go down

Windows XP Professional x64 Edition

Писане  Zdenek on Вто 25 Мар 2008, 20:05
[b]64Bit-овата версия на Windows XP Professional осигурява много-висока производителност при изчисленията.Вградени 64Bit-ови приложения позволяват обработването на много-повече данни от един раз, работи много-бързо и ефективно.

Поддръжка на по-голям обем памет

64Bit-овата версия на Windows XP Professional поддържа до 128 GB оперативна памет и 16 TB виртуална памет, което позволява приложенията да работят много по-бързо с голям обем данни.Във виртуалната памет могат предварително да бъдат заредени значителен обем от приложения, което осигурява на 64Bit-овите процесори възможност за бърз достъп до тези приложения.

Гъвкавост на приложенията

Благодарение на емулиращата среда Windows on Windows 64 (WOW64) x86 64Bit-овата версия на Windows XP Professional осигурява мощна платформа за интеграция на 64Bit-овите приложения с тези имащи 32Bit-а, което позволява на ползвателите да преминат на 64Bit-ова среда за изчисления без загуба на инвестиций в 32Bit-овото програмно подсигуряване и с възможност за използване натрупания опит от работа с Windows.

Многопроцесорна обработка и многоядрени процесори.

64Bit-овата версия на Windows XP Professional е предназначена за поддръжка на до два едноядрени или многоядрени 64Bit-ови процесори, подсигуряващи максимална производителност и мащабируемост.

Еднакъв модел на програмиране.

Разработчиците свикнали да работят 32Bit-ова среда могат бързо и лесно да се ориентират в 64Bit-овата среда за разработка на Windows, която практически с нищо не се отличава от 32Bit-овата.System requirements

• Computer with a supported processor: x64-(64 bit)

• 256 megabytes (MB) of RAM or higher recommended

• 1.5 gigabytes (GB) of available hard-disk space (additional space may be required if installing over a network)

• CD-ROM or DVD drive

• Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor

• Keyboard, Microsoft Mouse, Microsoft IntelliMouse, or compatible pointing device
Инсталация :

* Запишете имидж файла чрез някоя от посочените програми: MagicISO, PowerISO, Alcohol 120%, Nero.

* Направете цялостна преинсталация, като boot-вате. Уверете се, че вашият BIOS е настроен да boot-ва първо с оптични устройсва (CD-ROM)

* Използвайте един от key-овете:


VCFQD-V9FX9-46WVH-K3CD4-4J3JM (корпуративен)

B2RBK-7KPT9-4JP6X-QQFWM-PJD6GВНИМАНИЕ!:
Това е 64Bit-ова версия на Windows, възможноста да не ви се рзпознаят някой от драйвърите е доста голяма, затова си ги набавете педварително, преди инсталацията. Жизнено необходими са драйвърите за лан картата и за чипсета на дъното, всички останали можете да си ги набавите след инсталацията.
4storing.comTorrent
avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите