Dr.Web® Antivirus v.4.44.12.0.58449 на Български език

Go down

Dr.Web® Antivirus v.4.44.12.0.58449 на Български език

Писане  Zdenek on Пет 14 Мар 2008, 16:21


Една от най-известните и надеждни антивирусни програми. Можете да й имате пълно доверие като постоянно базата й се ъпдейтва. Ефективно средство за защита на всеки компютър, отличаващо се с ненатоварване на ресурсите, компактност, бързина и надеждност при откриването на вредоносни програми. Решението леко се адаптира за нуждите на потребителя, благодарение на широките възможности за настройки и обезпечава комплексна антивирусна защита на много нива: откриване и неутрализация на вредоносните програми на твърдия диск, медийни носители и в оперативната памет, филтрация на пощата "в полет", проверка на всички компоненти.
Притежава уникалната възможност за инсталация на заразен компютър и почистването на поразената система
Благодарение на компактността на програмните модули, антивирус Dr.Web не натоварва системата даже и на остарели компютри.
Оптимално решение за защита на компютрите на неголеми предприятия
Откриване и неутрализация на вредоносен код на твърдия диск , медийни носители и в оперативната памет на компютъра.
Филтрация на входящата и изходяща поща по протоколи POP3, SMTP, IMAP4, NNTP в реално време, проверка на всички компоненти на писмата. Отстраняване на последствията на заразена система.
Коректна проверка на множество видове архиви - в това число вградени, многотомни и саморазархивиращи се (SFX) архиви. Освен това, Dr.Web проверява за вирусни файлове, архивирани с всевъзможни архиватори, с различно ниво на вграждане. На антивирус Dr.Web са известни повече от 1000 вида различни архиватори, някой от които са непознати за нито една друга антивирусна. Писана е от руснаци.
В септемврийското тестване,проведено на Microsoft Windows 2000 Server,антивирус DrWeb е открил 100% вируси в представената за тестване колекция In the Wild,включваща в себе си вируси,реално открити на компютри по целия свят.Не допускайки нито едно лъжливо сработване,DrWeb заслужено стана притежател на поредната престижна награда VB100%.avatar
Zdenek
Шеф
Шеф

Male Брой мнения : 116
Age : 27
Сайт : http://be-free.forummotion.com/index.htm
Registration date : 05.01.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите